Er du klar til en transformerende samtale, der vil hjælpe dig med at komme ud af en stressede tilstand og få mest muligt ud af livet?

De sidste par år har jeg set utrolig meget af, hvordan vi kan leve et liv med meget mere glæde, velvære og frihed uanset, hvem vi er, vores omstændigheder og det vi har været gennem. Der er en meget nemmere måde at være i livet på, end vi er vant til.
Et liv, hvor vi hviler mere i os selv og ikke behøves at arbejde hårdt for at holde hovedet over vand.

Jeg tror på at alle mennesker har medfødt mentalt sundhed og velvære. Vi har en naturlig evne til at falde ud af stress og ind i roen. Det kan være du har mistet synet for dit. Jeg er her for at hjælpe dig med at få øje på det igen.


“Kære Esben. Mit coachingforløb hos dig har været meget livsgivende og lærerigt. Jeg har fået virkelig god sparring af dig på det jeg troede jeg skulle holde hemmeligt for andre, fordi jeg opfattede det som forkert. Nu føler jeg mig lettet og helt rigtig takket være coaching med dig. Det betyder meget for mig at være fri for den mentale støj og stress. Nu føler jeg fred i mine tanker det meste af tiden og med mig selv generelt. Tak for alle de grineture og indsigter. Jeg har fundet en luftboble. Det er jeg dybt taknemlig for.”

Hanne

Kan du genkende disse punkter?

  • Manglende energi og livsglæde
  • Indre uro og mental støj
  • Du arbejder hårdt, men føler dig samtidig også dig slidt og ud brændt
  • Du kan have svært ved at overskue hverdagen
  • Mistrivsel og livet ser til tider håbløst ud

Hvad vil du få ud af at arbejde med mig?

  • Du vil gerne opleve mere glæde, velvære og indre ro
  • Du vil have overskuet tilbage i hverdagen
  • Du vil opleve mere frihed
  • Det vil blive sjovere at være dig
  • Du vil kunne arbejde meget uden, at du føler du bliver opslugt

Rigtig mange mennesker kommer gennem deres liv til at bekymre sig om arbejdet (eller mangel derpå), deres forhold, skole, økonomi, fortid, fremtid og mange andre ting. De mener at de burde udrette mere og klare sig bedre. Gennem tiden så kan de tanker virkelig bygge sig op og tynge en.

Du er måske også en af de mennesker, der gennem livet har fået af vide, at der er stressfaktorer ude omkring dig som du enten skal undgå eller bruge metoder, teknikker eller strategier for at håndtere. Er man i forvejen stresset, så kan det virke som en del ekstra arbejde at tage på sine skuldre, fordi man skal tænke over de ekstra ting man skal gøre for at undgå livets stress.

Den bedste måde at håndtere stress på

Hvad hvis en simpel forståelse og indsigt i, hvor stress kommer fra og hvordan dit sind fungerer kan fuldstændig transfomere dit liv?

Grunden til, at rigtig mange mennesker oplever meget stress og har udfordringer med det er fordi de ikke ved, hvor det kommer fra. Det er ikke vores omgivelserne og omstændigheder, der gør vi bekymrer os og føler os stressede, men alle vores tanker. Vi kommer ubevidst til at ligge pres på os selv, fordi vi ikke ser, hvad der i virkeligheden foregår.

En dyb forståelse af de psykologiske principper bag det menneskelig sind vil hjælpe dig med at se, hvordan du skaber din oplevelse af livet 100% af tiden.

Hvorfor er det gode nyheder?

Når du begynder at se det her, så vil du finde ud af at du er meget mere modstandsdygtig end du går og tror. Du vil kunne dukke op i alle områder af livet med en helt anden ro end du er vant til. Du vil være meget mere nærværende og tilstede, fordi du ikke konstant tænker.

Du kan have det liv du vil og gå efter det du ønsker uden at blive stresset.

Hvordan foregår det?

Vi har en hyggelig samtale om dine udfordringer og ønsker for livet. Sammen skaber vi et rum for indsigt, der vil transformere dit liv.

Det kan både foregå ansigt til ansigt eller online.

Hvad er næste skridt for dig

Jeg giver altid en gratis forsamtale. Ved første samtale snakker vi om dine udfordringer og ønsker og hvordan jeg kan hjælpe dig. Kontakt mig via formularen, facebook eller telefonnummer.