Jeg har lavet det her online program, fordi jeg de sidste år har set utrolig meget om, hvordan det menneskelige sind fungerer. Jeg har min egen beskedne historie med angst og panik anfald. Til min store overraskelse, så forsvandt mine panik anfald pludseligt. Jeg fandt hurtigt ud af, at det jeg havde set ikke bare fungerede for mig, men er universalt for alle mennesker.

“Glæde, velvære og fred i sindet” er et nyt og revolutionerende program for folk, der gerne opleve frihed fra stress, angst og panik anfald. Over 30 dage går jeg virkelig i dybden med alt det jeg har set, der hjælper folk i de situationer med at få et bedre liv.

“Glæde, velvære og fred i sindet ” er for dig der …

  • er træt af diverse teknikker, metoder og værktøjer i kampen for at få et bedre liv
  • vil udforske en simpel forståelse af, hvordan vi mennesker fungerer, der har nogle utrolig positive implikationer
  • ikke længere vil leve et liv fuld af begrænsninger
  • gerne vil have muligheden for at se og lytte når det passer ind i dit liv

Hvad får du, når du køber programmet?

25 Masterclasses

Du bliver guidet gennem programmet via masterclasses, der varer 5-25 minutter og hjælper dig med at få en dyb forståelse, der vil hjælpe dig.

Programmet er lavet til du både kan se det på video og høre det via lyd filer. Uanset, hvad du vælger, så det nemt at tilgå og kan gøres alle steder, hvor du har adgang til internet.

Jeg vil løbende opdatere programmet, så det bliver så godt som muligt.

Du kan se det på din smartphone, tablet eller computer.

Det eneste du skal gøre er blot at se, lytte og reflektere.

Privat facebook gruppe

Du kommer med i en privat facebook gruppe, hvor kun dem, der er en del af programmet er medlem. Her kan du stille spørgsmål, læse andres indsigter, støtte hinanden og skabe et fællesskab omkring det at kigge i samme retning, for at skabe et bedre liv.

Q&A webinarer

Du vil helt sikkert have spørgsmål og der vil helt sikkert være andre, der har samme undringer og spørgsmål som dig.

Jeg vil løbende holde live webinarer, hvor jeg svarer på spørgsmål, der ofte bliver stillet i facebook gruppen og du har mulighed for at være med live og stille spørgsmål.

Webinarerne vil blive optaget og lagt ud i gruppen. De vil ikke blive vist andre steder

Hvordan foregår det?

Når du har købt programmet, så får du adgang til det via et login. Du får en mail, hvor alle informationerne er.

Pris og betaling

Prisen er 899 Kr.

Klik på linket for at gå til betaling: https://ezme.io/c/HF/e2Am

Har du spørgsmål?

Kontakt mig på mailen Info@esbenandersen.org

Udtalelser om programmet

Af hjertet tak Esben Andersen fordi jeg også i denne omgang har måtte følge dit”: Glæde, velvære og indre fred – online selv-studie program”. Dit foredrag på Tårnby Hovedbibliotek samt de to forløb har gjort en verden til forskel for mig samt din private coaching. Det kan jeg virkelig mærke ved, at jeg er begyndt at føle og -opleve mig som grundlæggende mere glad, robust og nærværende. Du er absolut tillidsvækkende at tale med og du kan virkeligt dit kram, du er én utrolig dygtig formidler. Du får hermed mine allerbedste anbefalinger af mig.

Susanne Christensen

Jeg har i weekenden samlet et puslespil på 500 brikker. Jeg har taget mig selv i at gå rundt i en butik og føle totalt ro, så jeg ikke havde lyst til at gå hjem. Det er nye ting for mig.
Jeg oplever indre ro og glæde samt velvære i en smerte krop.

jeg arbejder alene når de andre er taget hjem pga angst og forvirring. Idag da kl 15 landede på mit job, der holdte alle 9 firmabiler hjemme og elektrikkerne var på kontoret, hvor jeg passer opvasken, støvsuger og ordner køleskab. Jeg holdte udenfor og trak vejret dybt. Jeg forberedte mig psykisk og tog smilet på og tænkte jeg godt kan det her og det kunne jeg! Jeg kunne sige hej og smile og nej til øl, jeg kunne rydde bordet hvor de stadig sad. Jeg er hjemme nu, tappet, flad, rørt men glad.

Idag tænker og mærker jeg ikke angst og jeg er blevet bedre til at styre min stress.
Jeg vil til enhver en tid anbefale Esben.

Gitte

Jeg har haft problemer med mine følelser og hurtigere reageret på ting jeg “normalt” ikke ville, dit program har virkelig hjulpet mig med at tænke over hvorfor og hvad det er der sker når det er, og ladet mig acceptere at sådan er det nu men det bliver bedre. Det har hjulpet mig med at stille nogle spørgsmål til min stress, og hvad det er der gør, at jeg er stresset og hvad der skal til for at jeg får det bedre. Jeg har lært at give tankerne lov til at være der, men samtidig tænke over hvorfor og hvad det betyder for mig, og tænke over det du sagde med skyerne der ændre sig hele tiden. Samt minde mig selv om at det “bare” er tanker. 

Jeg syns det er et et utrolig godt program du har lavet . 
Det har gjort en forskel i min stress, på den måde at jeg har kunne forstå, og arbejde med nogle tanker og følelser som har haft betydning for hvordan jeg har det. Du har givet mig flere forskellige måder at forstå og fortolke samt arbejde med mine tanker.
Dit forløb har hjulpet mig til at finde en ro og velvære i, hvordan jeg har det nu og en glæde ved at det bliver bedre og at jeg kan mærke det bliver bedre.

Natasha

%d bloggers like this: