Mit navn er Esben Andersen, jeg er certificeret coach og har siden starten af 2018 hjulpet folk gennem coaching.

Da jeg først begyndte at interessere mig for personlig udvikling, der var det Tony Robbins og NLP, der først fangede mig. Jeg var facineret af alle de værktøjer (teknikker, strategier og metoder), der var til at ændre ens eget og andres liv. Jeg troede at den sande værdi var i værktøjet og ikke i mig.

i 2016 stødte jeg på den simple, men utrolig kraftfulde forståelse, der bliver omtalt som inside-out eller De 3 principper. Det har med tiden fuldstændig ændret min måde at se mig selv og livet på. Jeg har droppet alt, der har med redskaber og værktøjer at gøre. Grunden til at jeg havde prøvet at fylde min værktøjskasse var fordi, at jeg ikke vidste, at jeg allerede havde alt det jeg ledte efter.

Jeg er glæde
Jeg er velvære
Jeg er indre ro
Jeg er kærlighed

Det utrolig så stor forskel det gør, når man ser, at man allerede har det man leder efter, fremfor man tror det er noget man skal skaffe.

Jeg havde prøvet at bygge mig selv op til at være en success eller i hvert fald til at ligne det ud af til (fake it till’ you make it). Det er så befriende at se, at jeg ikke behøves at være andet end mig fra øjeblik til øjeblik.

Min store interesse er mentalt sundhed og velvære. Jeg elsker at hjælpe folk med at opleve så meget livsglæde som muligt. Vi mennesker har et kæmpe potentiale, men mange kæmper desværre meget med bekymring, usikkerhed, stress, depression og angst.

Da den her forståelse har rørt mig så dybt og mange jeg kender, så tror jeg virkelig det har et potentiale til at transformere rigtig mange menneskers liv

  • Certificeret transformativ coach fra Michael Neill’s Supercoach Academy
%d bloggers like this: