Jeg hedder Esben Andersen og jeg blev certificeret transformative coach i 2018. Jeg har siden 2018 arbejdet fuldtid som coach.

Jeg tilbyder min service til både enkelte personer, par, grupper og firmer.

I 2016 stødte jeg på en forståelse, der bliver kaldt de tre principper eller inside-out. Jeg har virkelig nydt min rejse og alt det jeg har set omkring, hvordan det menneskelige sind og livet fungerer.
Jeg elsker stadig at udforske sindet og se, hvor simpelt livet egentlig kan være. Mine indsigter har gjort rigtig meget for alle områder af mit liv.

Jeg bliver igen og igen overrasket når jeg ser, at noget som jeg oplever som komplekst ofte er utrolig simpelt, men at det er min måde at se det på, der gør det ser kompliceret ud.

Jeg vidste ikke, at det jeg ledte efter var mig selv. Ikke mig selv i fysisk forstand, men hvem jeg virkelig er. Jeg har brugt en del år på at lede omkring mig efter den manglende brik til puslespillet, der skulle gøre mig hel. Jeg troede at det var i kærester, præstationer på en fodboldbane, penge, succes, stoffer, udseende osv at jeg ville finde min glæde og sikkerhed i livet. Heldigvis tog jeg fejl.

Det jeg ser folk leder efter, ligesom jeg gjorde, er et stille sind og finde hjem til sig selv. Vi klarer os ikke særlig godt med meget mentalt støj, men når der er ro i sindet er det som om, at vi falder ind i et flow og tingene sker nærmest af sig selv.

Jeg elsker at dele, hvad jeg ser og hjælpe folk med at skabe de resultater de ønsker.

  • Certificeret transformativ coach fra Michael Neill’s supercoach academy
%d bloggers like this: