Udtalelser

 1. “Kære Esben. Mit coachingforløb hos dig har været meget livsgivende og lærerigt. Jeg har fået virkelig god sparring af dig på det jeg troede jeg skulle holde hemmeligt for andre, fordi jeg opfattede det som forkert. Nu føler jeg mig lettet og helt rigtig takket være coaching med dig. Det betyder meget for mig at være fri for den mentale støj og stress. Nu føler jeg fred i mine tanker det meste af tiden og med mig selv generelt. Tak for alle de grineture og indsigter. Jeg har fundet en luftboble. Det er jeg dybt taknemlig for.”

  Hanne

 2. “Jeg vil varmt anbefale coaching ved Esben. Han er i en særlig grad kompetent til at ryste glas kuglen i forhold til at stille undrende spørgsmål, så man får bredt problematikker ud foran en og derved får et overblik over hvor man skal sætte ind henne af…. Hvad det er, det handler om, siden man ikke følger sine drømme, som man gerne <3 Jeg er nu i gang som selvstændig psykoterapeut ;) Tusind tak for coachingen, Esben og for at få mig til at flyve ud over kanten"

  Mette, psykoterapeut

 3. Jeg har problemer med angst, i situationer hvor jeg er fastlåst (sidder klemt i midten på bagsædet af en bil) eller hvor jeg skal præstere i samtaler. (eksamen, jobsamtale). Samtidig er jeg med mine egne ord, en lille sort-seere som hellere ser vil have ret, end at være skuffet.

  Jeg fortalte Esben om mine problematikker og vi har brugt noget tid sammen og talt om hvordan jeg kan overvinde angst og få en bedre tro på mig selv.

  Disse samtaler og mentale forståelse  som Esben har givet mig, har hjulpet mig på den måde at jeg nu selv kan nedbringe følelsen af angst, når den opstår, samt have mere tro på mig selv, så jeg kan slukke for den sort-seere jeg er.

  Følelsen af angst vil nok aldrig helt forsvinde, men forståelsen Esben har givet mig, har hjulpet mig til at lukke ned for deciderede anfald. 

  Mikal Strøh, Pædagog

 4. “Jeg vil anbefale Esben til enhver som trænger til personlig coaching – eller en virksomhed som skal have styr på kommunikationen samt teambulding mm.
  I løbet af oplægget fik Esben præsenteret en forstående indgangsvinkel til diverse problematikker ift. kunder, kollegaer, ansatte, m.m. så disse forløber i en meget bedre tone samt positiv indstilling på tværs af personalegruppen.
  Esben er en formidabel og passioneret underviser med god erfaring og indsigt i hvad teambulding kræver. ”

  Nichlas Ernst Herluf, Callcenterleder hos Børnsvilkår

 5. "Jeg har endnu en gang fået meget ud af vores samtaler. Især at jeg skal bare blive ved at være mig selv. Der er ikke en rigtigt måde at gøre ting på, jeg skal bare gøre, hvad der passer til mig. Jeg behøver ikke at være så bekymret eller bange for at sige min mening. Jeg behøver heller ikke at analyser mine følelser hele tiden  eller hvad jeg nu mærker. Jeg skal tænke at det kommer og går og på et tidspunkt så får jeg det bedre med mig selv og bruger ikke så meget energi. Jeg er dyb taknemlig for din hjælp og hvis jeg få Job som fysioterapeut på et tidspunkt vil jeg godt betale dig, for jeg satte stor pris på dit arbejde og synes du er vild dygtigt. Tak for dig"

  Carolina, Massør

%d bloggers like this: