Er du klar til en meningsfuld samtale, der har potentialet til at transformere dit liv?

Vågn op til din indre medfødte mentale sundhed og velvære. Når du begynder at få indsigt i de psykologiske principper bag, hvordan dit sind fungerer, så vil din oplevelse af dine problemer og udfordringer ændrer sig.

Føler du ikke, at du får det meste ud af dit liv pga …

 • Bekymring og usikkerhed
 • Manglende selvværd
 • Stress og overvældethed
 • Angst
 • Depression
 • Manglende livsglæde
 • Dårlige vaner

Og vil du gerne …

 • Opleve mere glæde og frihed i livet
 • Have mere indre ro og hvile i dig selv
 • Opleve mere mental velvære, klarhed og overskud
 • Have det skal være sjovere at være dig og leve

De sidste par år har jeg set utrolig meget af, hvordan vi kan leve et liv med meget mere glæde, velvære og frihed uanset, hvem vi er, vores omstændigheder og det vi har været gennem. Der er en meget nemmere måde at være i livet på, end vi er vant til.
Et liv, hvor vi hviler mere i os selv og ikke behøves at arbejde hårdt for at holde hovedet over vand.

Jeg tror på at alle mennesker har medfødt mentalt sundhed og velvære. Det kan være du har mistet synet for dit. Jeg er her for at hjælpe dig med at få øje på det igen.

Det næsten alle mennesker leder efter er mere velvære, glæde og indre ro. Det kommer fra at se livet, dig selv og hvordan det menneskelige sind fungerer på en helt anden måde end du ellers har gjort.
Det kommer indefra dig af via indsigt. Det kommer ikke ved at implementere nye værktøjer, metoder eller teknikker til at ændre adfærd eller håndtere livet.
Når du ser anderledes på dig selv og livet, så vil du helt naturligt handle på en anden måde. Når vi ser, at vi ikke behøves at ændre verden omkring os for at føle at vi er helt okay, så vil den måde vi er i livet på falde på plads.

Alle har evnen til at transformere deres liv, fordi alle har evnen til at få nye tanker og indsigter.

Jeg er her for at hjælpe dig med at få success med det du ønsker.

Måder vi kan arbejde sammen på

Et hav af nye muligheder

Vi starter med 2-3 dages fordybelse og efterfølgende 5 sessioner med 2 ugers mellemrum (kan både være online og personligt fremmøde)
Pris 8500 kr

Hvis du virkelig vil skabe en transformation i dit liv, så er denne pakke den rigtige for dig. Vi starter med 2-3 dages fordybelse, hvor vi går i dybden med dine ønsker og det der ligger dig på sinde, for at skabe så stærkt et fundament for forandring som muligt.

Mellem sessionerne kan du også få min støtte via mail, sms eller kortere opkald.

Kickstart dit liv

Vi starter med 3 dages fordybelse og har efterfølgende en session (Kan både være online og personligt fremmøde)
Pris 4500 kr

Her bruger vi 3 dage sammen, så vi virkelig kan få kickstartet dit liv og gå i dybden med dine ønsker og det der ligger dig på sinde.

Få dyppet tæerne

Køb 4-7 sessioner, som vi har har med 1-2 ugers mellemrum (foregår online).
Pris 750kr per session

Få dybbet tæerne kan være for dig, der ikke er helt klar til “Et hav af muligheder” eller “Kickstart”, men som stadig vil have en oplevelse af, hvad vores samarbejde kan gøre for dig liv.

En coaching pakke kan nemt skræddersys til dit individuelle behov. Det kan vi sammensætte i fællesskab.

“People say that what we’re all seeking is a meaning for life. I don’t think that’s what we’re really seeking. I think that what we’re seeking is an experience of being alive.” – Joseph Campbell

Hvad er klientens forpligtelse? At møde op til tiden og være åben for det vi udforsker.

Hvad er næste skridt for dig?  Jeg giver altid en gratis forsamtale. På den måde kan vi udforske dine ønsker og behov, samtidig mærke efter om vi er et godt match.

%d bloggers like this: