Vi har et rum inde i os, hvor der altid er det vi søger. Nogen kalder det sted sjælen, kærlighed eller hjertet, jeg kalder det hjem. Når vi er der, så er livet meget nemmere. De situationer og omstændigheder der så umulige ud før løser sig pludseligt nærmest af sig selv, fordi vi ser tingene mere klart og derfor gør vi det, som virker som ganske almindelig sund fornuft.

Jo mere af tiden vi bruger i det rum, jo mere vil vi opleve at vi allerede har det vi søger. Glæde, velvære, kærlighed, indre ro, frihed og evnen til at komme tilbage i livet. Det er altsammen en naturlig del af at være et menneske.

Du vil opleve at livet er meget enklere end, hvordan du har levet det indtil videre. Du behøves ikke at kæmpe så meget som du har gjort. Du kan slappe af velvidende om, at du er nok. Du er ikke bare okay, du er fantastisk, fordi du ikke bare er et menneske, men du er bogstavelig talt stjernestøv. Du er en del af den energi, som har skabt alt og som vi alle deler. Du kan ikke, ikke være forbundet til alt. Det eneste, der kan give dig oplevelsen af at være separat er dine tanker. Når du falder ud af dine personlige tanker og connecter med din sjæl, dit indre rum, så er du hjemme og du har fundet det du søger.

Overvej, hvor meget af det du har gjort gennem dit liv har været et forsøg på at kontrollere det “farlige” og få det bedre. Forestil dig et liv, hvor du ikke behøves at bruge så meget af din energi på at undgå det, som du tror vil få dig til at lide og søge det ene fix efter det andet.

Det er min erfaring fra mit arbejde, at næsten alle de spørgsmål vi har om, hvad vi skal gøre i livet er et forsøg på at finde svaret på, hvordan vi kan finde hjem til os selv igen.

Ingen kan give dig det du leder efter, fordi det du søger er inde i dig. Det har det altid været og vil blive ved med.

Vi er født perfekte med evnen til at skabe oplevelsen af at vi ikke er nok. Alt din usikkerhed, bekymring, frygt, ængstelighed er blot en illusion skabt via tankens kraft og bragt til live af din bevidsthed. Ligesom en film, der vises på din tv skærm. Du er ikke dine tanker, du er ikke dine følelser, du er opleveren.

Så mange problemer og lidelser sker på grund af denne simple men afgørende misforståelse. Derfor er det også transformerende når vi får øjnene op for, hvad der virkelig foregår.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: