Forestil dig at du gennem dit liv stille og roligt, har fået bildt dig selv ind, at du ikke duer til noget, ikke fortjener kærlighed, ikke fortjener at være glad og du ikke kan få success i livet. Gennem livet har du lavet masser af fejl og haft mange dårlige oplevelser. Du har brugt de fejl og oplevelser som bevis for, at de negative tanker du har om dig selv er rigtige. Hver dag banker du dig selv oven i hovedet med alle de negative tanker, og det bliver sværere og sværere at komme ud af sengen, se andre mennesker i øjnene og ikke mindst dig selv.

Forestil dig så at du en dag vågner op, og det som om du ser verden gennem en andens øjne. Du ser alle de ting, der er sket i dit liv blot er situationer, som du har holdt i live gennem tankens kraft. Alt der er sket, er blot fortid og eksisterer ikke mere.
Og den person du troede, at du var er blot en skygge af dine tanker. Men hvem er du, hvis du ikke er den karakter og dine tanker?
Du er af den samme ubegrænsede kreative energi som er gnisten bag alt andet i universet. Du er i din essens den samme som alle andre levende væsener og ikke levende genstande og derfor også forbundet til alt og alle. Du ser at du ikke alene mere, men en del af den universelle bevidsthed.
Og du ser, at alt du nogensinde har søgt, har altid været inde i dig, du har hele dit liv bare kigget den forkerte vej.

Velkommen hjem.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: